ROZVOZ VAJNORY, RAČA, KRASŇANY

REŚTAURÁCIA “FRATELLO“ RYBNIČNÁ 61 BRATISLAVA-VAJNORY

www.fratellopub.sk

Denné menu od 19.11.2018 do 23.11.2018

 

 

                Cena jedla:3,80 €

                Cena polievky: 0,40 €

 

                                 

Pondelok

  Polievka 0,3l: Minestrone (9)

  Hl.jedlo: 1. 130g Maďarský guláš,  150g knedľa(1,3).....................4,90 €

                  2. 130g Vyprážaný kurací rezeň, 150g hranolky, tat.omáčka  (1,3,7,9)

                  3. 120g Encián na grile, brusnice, 150g hranolky (7)                              

 

 

Utorok

   Polievka 0,3l: Slepačí vývar (1,9)

   Hl.jedlo: 1. 130g Bravčoví plátok na srbskí spôsob , 150g ryža (1,9)

                 2. 130g Kuracie nugetky, 150g hranolky, tatárska omáčka (1, 7,9)

                 3. 130g  Sarma (holúbky), 150g zemiakové pyré  (1,7,9)

 

Streda

   Polievka 0,3l: Fazuľová s údeným mäsom  (1, 9)

   Hl.jedlo: 1. 130g Musaka (zapekané zemiaky s mletým mäsom),kyslé uhorky (1,3,7,9)                    .                   2. 150g Pečené kuracie stehno, 150g ryža , obloha (1, 9)                                                  .                                        3. 130g  Sarma (holúbky), 150g zemiakové pyré  (1,7,9)

                  

 

Štvrtok

   Polievka 0,3l: Paradajková s ryžou (1,9)

   Hl.jedlo: 1. 130g Bravčový pikant so zeleninou, 150g ryža (1,3,7)

                   2. 130g Kuracie medailonky na kari omáčke, 150g varené zemiaky (9)

                   3. 130g  Sarma (holúbky), 150g zemiakové pyré  (1,7,9)

                 

 

Piatok

Polievka 0,3l: Hovädzí vývar (1,9)

   Hl.jedlo: 1. 130g Brav. rezeň v parížskom cestíčku , 150g kari ryža (1,3,7)

                   2. 130g Kuracie ražniči so zeleninou, 150g americké zemiaky, obloha (9)

                   3. 130g  Sarma (holúbky), 150g zemiakové pyré  (1,7,9)

 

        

Objednávky: Po-Pi : od 9:00 h do 10:30 h na tel. 0948 33 60 31

 

Alergény

Na základe Výnosu MP SR a MZ SR č.2319/2007-100-príloha č.3 sme povinní informovať o obsahu alergénov v jednotlivých jedlách, ktoré sa v našej reštaurácii pripravujú. Pri každom jedle je uvedený číselný kód, jehož význam je vysvetlený níže.

1.Obilniny obsahujú lepok /t.j.pšenica,jačmeň,ovos/ a výrobky z nich
2.Kôrovce a výrobky z nich
3.Vajcia a výrobky z nich
4.Ryby a výrobky z nich
5.Arašidy a výrobky z nich
6.Sójové zrná a výrobky z nich
7.Mlieko a výrobky z nich
8.Orechy a výrobky z nich
9.Zelér a výrobky z neho
10.Horčica a výrobky z nej
11.Sézamové semená a výrobky z neho
12.Oxid siričitý a siričitany v koncentátoch vyšších ako 10 mg/kg,l vyjadrené ako SO
13.Vlčí bôb a výrobky z neho
14.mäkkýše a výrobky z nich                              Zdroj: Výnos MP SR a MZ SR č.2319/2007-100-príloha č.3